Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Монети «Будь щасливим!», «Дерево життя» і набір «Цариця Нефертіті» — вже у відділеннях РАДАБАНК!

16 Серпня 2019p.

Нові монети Монетного двору Польщі « Будь щасливим!», «Дерево життя» і набір «Цариця Нефертіті» доступні до продажу у відділеннях РАДАБАНК.

Монета «Be happy» — це не тільки талісман на щастя, який завжди нагадуватмеи про те, що важливо зберігати позитивне ставлення до світу. Це також справжня знахідка для всіх, кому цікаві новітні технології монетного карбування! Монета створена з використанням голографічного матувания 3D, завдяки якому зображення на монеті виключно об’ємне.

Срібна монета з кристалами Сваровські «Дерево життя» сповнена різноманітних символів. На першому плані зображено дерево, яке символізує універсальний сенс життя і його безперервний розвиток, безсмертя і вічне відродження. Дерево життя — це мудрість, яка виходить від людини. Воно уособлює життя, еволюцію і самосвідомість. Його крона символізує розум, стовбур — тіло, а коріння — інстинкти. На другому плані монети вимальовується знак інь і янь — символ рівноваги.

Монета-талісман чудово працюватиме на вашому письмовому столі або на полиці книжкової шафи всередині оригінального футляра-рамки з витонченою обкладинкою, прикрашеної зображенням дерева життя.

«Цариця Нефертіті» — ювелірне диво на всі часи, сережки, які захоплять кожного поціновувача оригінальних аксесуарів. Чудовий подарунок для виняткової жінки.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.