Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Надсилайте гроші на карту Mastercard від РАДАБАНК через ТransferGo!

30 Липня 2020p.

РАДАБАНК пропонує своїм клієнтам отримувати гроші на будь-яку картку Mastercard або за реквізитами IBAN через ТransferGo.

Щоб здійснити переказ, потрібні тільки дані картки одержувача. Переказ можна отримати в гривнях і в євро.

Як відправити гроші на картку Mastercard від РАДАБАНК:

  1. На сайті https://www.transfergo.com виберіть країну призначення, суму переказу і термін доставки.
  2. Додайте дані картки одержувача і внесіть оплату.

ТransferGo — міжнародна компанія з переказу грошей, що пропонує широкий спектр послуг вигідного переказу грошей без надмірних банківських зборів. Заснований у 2012 році, швидко зростаючий фінтех-бренд сьогодні обслуговує 22 валюти у 47 країнах світу і має офіси по всій Європі, включаючи Лондон, Вільнюс, Берлін, Стамбул і Варшаву. Обслуговуючи як особисті, так і комерційні банківські перекази за допомогою цифрової моделі «рахунок-рахунок», TransferGo пишається тим, що надає високоякісні послуги переказу грошей швидко, легко і з відмінною ціною. Навіщо переплачувати за грошові перекази? Здійснюйте швидкі і вигідні грошові перекази легко і надійно!

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно із законодавством. За підсумками першого півріччя 2020 р. прибуток Банку склав 3 млн 949 тис. грн., обсяг активів перевищив 2,2 млрд грн., обсяг залучених коштів фізичних і юридичних осіб — 1,5 млрд грн.

У квітні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА. Також у 2020 р. РАДАБАНК увійшов в ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком.

Клієнтам РАДАБАНК доступний мобільний додаток RB24, за допомогою якого Ви цілодобово зможете здійснювати швидкі перекази з картки на картку будь-якого українського банку, поповнювати мобільний телефон, оплачувати комунальні послуги, оформити депозит і проводити багато інших операцій. Клієнти РАДАБАНК з 2018 року користуються сервісом Google Pay. У додатку Google Pay можна оцифрувати будь-яку картку банку, навіть віртуальну.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.