Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК пролонгував відміну штрафів за прострочку до 30 вересня

03 Серпня 2020p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» з розумінням ставиться до позичальників, які раніше завжди виконували свої зобов’язання перед банком, але зараз тимчасово втратили джерело доходу, тому прийняв рішення й надалі не стягувати пені та штрафи за прострочку у період з 1 березня по 30 вересня 2020 року. Прийняте рішення стосується абсолютно усіх кредитів, отриманих клієнтами у РАДАБАНКУ, — кредити на авто, житло, споживчі кредити та за договорами овердрафту для клієнтів — фізичних осіб.

«Карантин відкоригував бізнес-плани, але будь-яка криза — це час призупинитися й працювати по-іншому. Одне з того, що ми робимо під час карантину, — підтримуємо наших позичальників, які залишилися без роботи чи вимушено пішли у відпустку за свій рахунок», — зазначив заступник голови правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Юрій Бабаєв.

Нагадуємо клієнтам, що банк не нараховує лише штрафи і пені. Основний кредит, а також відсотки та щомісячні комісії необхідно сплачувати, щоб у подальшому уникнути великої заборгованості.

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства.

Прибуток Банку за результатами роботи у першому півріччі 2020 р. склав 3 млн 949 тис. грн., обcяг активів  — 2,2 млрд. грн, обсяг залучених коштів фізичних та юридичних осіб — 1,5 млрд. грн.

РАДАБАНК посилює свою присутність в Україні і вже у 2020 році відкрив три відділення: два — у Дніпрі та одне — у Києві. Сьогодні працює 31 відділення РАДАБАНК у 12-ти містах України.

У квітні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА. Також у 2020 р. РАДАБАНК увійшов до ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», покращивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.