Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нова монета – «Орлан-білохвіст» – вже у відділеннях РАДАБАНК!

12 Липня 2019p.

Монета серії «Флора і фауна України», введена в обіг Національним банком, присвячена орлану-білохвосту. Це один із найбільших представників хижих птахів Євразії, зникаючий вид уключений до Червоної книги України та Європейського Червоного списку тварин і рослин, що перебувають під загрозою зникнення.

На аверсі монети в обрамленні вінка, утвореного із зображень окремих видів флори і фауни, розміщено малий Державний Герб України та написи: УКРАЇНА/2/ГРИВНІ/2019 та логотип Банкнотно-монетного двору Національного банку України. На реверсі монети зображено орлана-білохвоста в польоті (кольорове зображення, використано тамподрук) та написи півколом: ОРЛАН-БІЛОХВІСТ (унизу), HALIAEETUS ALBICILLA (праворуч).

Художник і скульптор – Володимир Дем’яненко.

Придбати цю та інші монети можна тут.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору у місті Перт, продає оригінальні монети Польского монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. Зовсім недавно РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, у якому представлено найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України. Тепер тематика представлених  у банку монет настільки різна, що завжди можна знайти відповідну монету для кожного.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.65 46.35
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.