Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

RB24: більше комфорту і вища швидкість обслуговування клієнтів

15 Липня 2019p.

Інтернет-банкінг в Україні і RB24 РАДАБАНК зокрема, розвиваються, доступ до особистих банківських сервісів стає все зручнішим і дешевим.

«За останні кілька років кількість авторизацій у мобільних додатках інтернет-банкінгу збільшилася до 60-70% їх загального числа. А популярність авторизацій в онлайн-банкінгу через комп’ютери і ноутбуки різко впала», — розповідає заступник начальника Управління розробки продуктів роздрібного бізнесу АТ« АБ «РАДАБАНК» Тетяна Дегтярьова.

З урахуванням потреб клієнтів виділяється традиційний набір онлайн-сервісів, який завжди буде ключовим: перекази, платежі, управління депозитними вкладами, рахунками та платіжними картками та інші. «Обмін валют — це сервіс, що викликає найбільший інтерес у клієнтів. Він дає можливість проводити онлайн-операції продажу і купівлі іноземної валюти та конвертації з іноземної валюти в іноземну валюту за рахунок коштів клієнта (в тому числі кредитних)», — продовжує Тетяна Дегтярьова. Команда РАДАБАНК постійно працює над розвитком сервісу та функціоналу RB24 і прагне до максимального задоволення потреб клієнта. Незабаром клієнти зможуть використовувати нові можливості RB24 від РАДАБАНК, зокрема:

  • відкриття поточного рахунку онлайн
  • замовлення випуску / перевипуску картки
  • подача заявки на овердрафт
  • дистанційна ідентифікація Клієнта

Слідкуйте за нашими новинами на сайті Банку, а також на сторінці Facebook

 

Довідка:

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК« РАДАБАНК »заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2018 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». Агентство «Рюрик» підвищило кредитний рейтинг РАДАБАНК до рівня uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». Також Банк успішно пройшов перевірки НБУ і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

 

Джерело: https://dengi.ua/archive/articles/309476-V-Ukraine-razvivaetsja-internet-banking

Гроші.  — №13, 11 липня 2019 р. — С. 42.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.65 46.35
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.