Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нові монети Монетного двору Польщі — уже у відділеннях РАДАБАНК!

13 Серпня 2019p.

РАДАБАНК пропонує своїм клієнтам монети та набори монет Монетного двору Польщі.

Гарно оформлений набір із семи срібних монет «Гетьмани України» — престижний подарунок та цінний сувенір. До набору входять срібні монети «Дмитро Вишневецький», «Петро Сагайдачний», «Петро Дорошенко», «Богдан Хмельницький», «Іван Мазепа», «Пилип Орлик» та «Іван Виговський».

Монетний двір Польщі та РАДАБАНК пропонують також ідею ідеального подарунку для коханої людини – срібну підвіску з котиками у романтичних обіймах «Обійми мене». Час невгамовний, тому не марнуйте його та покажіть, скільки у вас романтики, потурбуйтеся про емоційний бік стосунків.

Срібна із позолотою монета «Переможцю!» — символ перемоги для елегантного подарунку сильній особистості. Це амулет, що надасть сили у важну хвилину. Окрилена жіноча фігура з лавровим вінцем — це Вікторія, римська богиня перемоги. Лев символізує силу та відвагу, а опущений меч на закликає до нападу, а знаменує завершену праву. Усі ці символи використані в унікальному дизайні монети «In Victoria» 2019 року.

Такий подарунок здивує та залишиться з власником надовго.. Майстерно відчеканена монета — не лише пам’ятний сувенір, а й інвестиція. РАДАБАНК — банк для тих, хто хоче зберегти свої гроші. Інвестиція у монети — це підмога після виходу на пенсію, а також можливість зниження ризиків знецінення збережень після крутих змін у державі чи економіці.

Детальніше про ці та інші монети — тут.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.