Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нові послуги для бізнесу в РАДАБАНК – банк розширив продуктову лінійку

19 Червня 2019p.

Перший місяць літа приніс добру новину для бізнес-сектору.

РАДАБАНК слідом за рішучими кроками Національного банку назустріч українському бізнесу розширив продуктову лінійку — короткострокові кредити на купівлю облігацій внутрішньої державної позики відтепер доступні юридичним особам-нерезидентам!

«ОВДП — високоліквідний та зручний спосіб здійснення вкладень, який з кожним днем набирає все більшої популярності серед іноземних інвесторів завдяки високому відсотковому прибутку, — розповідає Олена  Миколаївна Гайдун, начальник департаменту корпоративного бізнесу РАДАБАНК. — Додатковою перевагою купівлі ОВДП є також швидкість оформлення — так, у РАДАБАНК процес купівлі від відкриття рахунку до зарахування обраних облігацій на рахунок у цінних паперах займає не більше 3-х днів».

Нові постанови НБУ позитивно вплинуть на розвиток українського бізнесу. «Такі сприятливі зміни політики НБУ щодо іноземного інвестування суттєво збільшують привабливість українського ринку для іноземних інвесторів, а також разом з можливістю здійснення суб’єктами господарювання розрахунків за торгівельними зовнішньоекономічними договорами платіжними картками в національній та іноземних валюта на суми до 150 тисяч гривен дозволяють бізнесу зменшити транзакційні витрати та оптимізувати процес керування власною валютою,» — додає Олена Гайдун.

Відповідні зміни затверджені постановою правління НБУ «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України» №77 від 13 червня 2019 року. Раніше резидентам України можна було надавати лише споживчі гривневі кредити фізичним особам-нерезидентам.

РАДАБАНК — Ваш надійний фінансовий партнер, який вже більше 25 років надає якісні послуги для бізнесу. Наші спеціалісти з багаторічним досвідом допоможуть придбати облігації внутрішньої державної позики у найкоротші строки!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.65 46.35
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.