Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

VIP-банкінг РАДАБАНК запрошує до Кельну на свято феєрверків!

20 Червня 2019p.

Власників карток Platinum та World Elit від РАДАБАНК чекає фестиваль «Кельнські вогні» — щорічне чудове видовище, яке вже 18 років збирає сотні тисяч глядачів на березі Рейну та на палубах річкових катерів та кораблів.

Різнокольорові потоки іскор, вогняні фонтани неймовірної висоти та бенгальські вогні перетворюють набережну річки в море полум’я. Більше сорока одиниць техніки буде використано для блискучих феєрверків! На Вас чекає один з найяскравіших фестивалів у Європі, особливістю якого є можливість взяти участь у виборі музичного супроводу — за допомогою ЗМІ організатори та піротехніки дозволяють обрати музику із запропонованого списку.

Консьєрж-сервіс РАДАБАНК із задоволенням візьме на себе турботи щодо організації мандрівки на фестиваль, який надовго запам’ятається величезним феєрверком та нічною музичною виставою в такт. Не втрачайте шанс на власні очі побачити захоплююче шоу!

Наші персональні банкіри чекають на Ваші запитання за телефоном 067 652 30 30.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.65 46.35
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.