Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Оформити депозит у РАДАБАНК стало ще вигідніше!

22 Травня 2019p.

РАДАБАНК прийняв рішення не знижувати ставки за депозитами та залишив їх на попередньому рівні. Стати клієнтом РАДАБАНК може кожний, хто хоче ефективно розпоряджатися своїми грошима. Для цього необхідно розмістити кошти на будь-якому з депозитних вкладів: «Ось Вам», «ОГО», «Ух Ти» чи «Тіп-Топ» під вигідні проценти у гривні, доларах США чи євро.

Щоб не думати, де взяти гроші на відпустку чи як зібрати першокласника до школи, вибирайте вклад вже зараз. Адже у депозиту є вагома перевага —  ви розраховуєте майбутній прибуток та гарантовано його отримуєте. Серед доступних та вигідних вкладів РАДАБАНК пропонує кілька видів накопичень — з можливістю  вибору строку повернення, депозит з виплатою процентів після закінчення дії договору, депозит зі щомісячною виплатою  процентів. Якщо ж ви оформите депозит у нашому додатку RB24, то отримаєте бонус — плюс 0,5% до ставки.

Переваги депозиту: 

  • Можливість отримувати проценти щомісяця або наприкінці строку розміщення вкладу.
  • Безплатний випуск міжнародної платіжної картки.
  • Автоматична виплата процентів та повернення коштів після закінчення строку дії вкладу на ваш поточний рахунок в АТ «АБ «РАДАБАНК».

Більш детально можна ознайомитися тут.

АТ «АБ «РАДАБАНК» є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що з 17.09.2012 збільшив розмір гарантованої суми кожному вкладнику банку до 200 тис. грн., включаючи суму процентів.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.55
EUR
45.65 46.4
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.