Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Пересилайте кошти через відділення РАДАБАНКУ з RIA за зниженими тарифами!

01 Грудня 2020p.

Платіжна система RIA тимчасово знизила тарифи на відправлення переказів в Грузію, Вірменію та Молдову.

Приходьте до відділень РАДАБАНКУ та переказуйте кошти з клієнтською платою 0,8% від суми грошового переказу.

Акція триває з 1 грудня 2020 р. по 28 лютого 2021 р.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних клієнтів, так і для приватних осіб. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством.

РАДАБАНК здійснює грошові перекази по території України і за її межами. Наші клієнти мають можливість відправити або отримати грошові кошти на поточний рахунок, а також здійснювати грошові перекази без відкриття поточного рахунку. На сьогодні РАДАБАНК пропонує грошові перекази по системі Western Union, MoneyGram, Welsend та Ria.

Міжнародна платіжна система «RIA» — третя за розміром у світі система грошових переказів для фізичних осіб. Компанія входить в групу Euronet Worldwide та має мережу понад 350 000 пунктів обслуговування у 151 країні Європи, Америки, Східної Азії та Африки. RIA є найпопулярнішою системою переказів в Україну з США, Канади, Італії, Португалії та Іспанії. Відправлення й виплата грошових коштів за кордон здійснюється миттєво в євро та доларах США.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.