Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК відзначає 27 років роботи!

03 Грудня 2020p.

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 році та працює на ринку як універсальний банк. Cтратегія РАДАБАНКУ спрямована на розвиток бізнесу з урахуванням зовнішніх змін, споживчих звичок і попиту. Увесь цей час, день за днем, крок за кроком, РАДАБАНК динамічно розвивався, роки були насиченими на події та виклики, ми багато чого вже встигли зробити та маємо безліч амбітних планів.

Справжнім подарунком до дня народження Банку стало досягнення активів Банку позначки більш ніж 3 млрд. гривень. Це на 1,2 млрд. гривень (66%) більше, ніж на початок поточного року.

Кошти клієнтів за поточний рік збільшилися на 826 млн. гривень порівняно з 1 січня 2020 р. (+55%) і на поточний момент складають 2,3 млрд. гривень.

Ось деякі досягнення РАДАБАНКУ за рік, що минає:

  • банк з найбільшою динамікою росту згідно з результатами XII-го Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ-2020», організованого Міжнародним Фінансовим Клубом «БАНКИРЪ»
  • входить у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua
  • отримав перемогу в конкурсі Казначейства з визначення банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки
  • входить у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком
  • підключився до системи BLOOMBERG і використовує її електронну платформу;
  • регулярно отримує підтвердження довгострокового кредитного рейтинг Банку на рівні uaAA інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний»
  • працює у рамках підписаного Меморандуму про загальні принципи співробітництва з Міністерством економіки, торгівлі і сільського господарства України для реалізації державної програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

РАДАБАНК — один з перших в Україні, хто запровадив BankID як банк-ідентифікатор. Банк є учасником проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» зі створення фінансової платформи, яку використовує для контактів з клієнтами.

РАДАБАНК співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК є першим в Україні офіційними постачальниками ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, також у нашому банку продаються оригінальні монети Польського монетного двору. Ми маємо партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.

У Банку працює виставка «Історія грошового обігу на території України». Це авторська виставка від колекціонера-нумізмата Ігоря Зіновійовича Городницького, яку він збирав понад 30 років. Експозиція налічує близько 1300 монет і 150 грошових знаків.

РАДАБАНК також підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей і молоді зокрема. Вперше інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні» виступив в січні 2020 р., а в вересні 2020 р., коли стартував VI Конкурс для студентів вищих навчальних закладів в рамках цього соціального проекту, знову до нього приєднався.

РАДАБАНК бере участь у всеукраїнській інформаційній кампанії з підвищення знань про безпечні платежі, ініційованій НБУ, — #ШахрайГудбай.

Щиро вітаємо усіх наших клієнтів, співробітників та акціонерів з днем народження нашого улюбленого й надійного Банку.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.