Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Програми РКО бізнесу в РАДАБАНК — у ТОП-10 кращих в Україні!

29 Жовтня 2020p.

Програми РКО бізнесу в РАДАБАНК входять у ТОП-10 кращих пропозицій за результатами дослідження сайту Prostobiz. Щоб оцінити РКО, важливі вартість відкриття рахунку, вартість щомісячного обслуговування, відсоток за зняття грошей з рахунку, плата за проведення платежу в межах банку та інші показники.

РАДАБАНК забезпечує:

  • відкриття та ведення поточних рахунків в національній або іноземній валюті для підприємств і приватних підприємців;
  • оnline-обслуговування за допомогою системи «WEB-банкінгдля корпоративних клієнтів»;
  • випуск і обслуговування корпоративних карток;
  • роботу з іноземною валютою;
  • віддалену інформаційно-консультаційну підтримку з усіх питань.

«Нові умови і норми, в яких всім доводиться працювати, внесли свої корективи у бізнес-модель обслуговування юридичних осіб. Сьогодні клієнтів в першу чергу цікавить можливість дистанційного обслуговування, — розповідає Олена Гайдун, начальник департаменту корпоративного бізнесу РАДАБАНК. — Клієнтів приваблює онлайн-банкінг, в який вони зможуть перевести свої робочі процеси без відвідування банківських відділень: управління рахунками клієнта, SWIFT-платежі, заявки на купівлю/продаж валюти, корпоративна картка та інші», — резюмує Олена Гайдун.

За матеріалами Prostobiz 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.