Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК — банк з найбільшою динамікою росту!

28 Жовтня 2020p.

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» визнаний банком з найбільшою динамікою росту згідно з результатами XII-го Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ-2020», організованого Міжнародним Фінансовим Клубом «БАНКИРЪ».

Коли багато банків приймають рішення та скорочують свою мережу, РАДАБАНК посилює свою присутність в містах України і лише в 2020 році відкрив три нових відділення — два у Дніпрі та одне у Києві. Одночасно банк не слідує принципу — що більше відділень, тим більша частка ринку, а вважає, що важливо мати правильний тип відділення у правильному місці, тобто на перший план виходить якість надання клієнтам обслуговування там, де їм необхідно.

2020 рік наклав певний відбиток на тип обслуговування клієнтів й РАДАБАНК не стояв осторонь й розширив можливості дистанційного обслуговування. За останні кілька місяців Банк запропонував своїм клієнтам нові можливості в RB24: зниження мінімальної суми операції обміну валют; дистанційна повторна ідентифікація клієнтів; активація нарахування процентів на залишок; поповнення своїх карток з карток інших банків без комісії; оформлення довіреності в RB24 для власників сейфів.

РАДАБАНК один з перших в Україні запровадив BankID як банк-ідентифікатор. Банк є учасником проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» зі створення фінансової платформи, що використовується для розширення точок контактів з клієнтами.

РАДАБАНК підтримує агросектор, підписав та працює у рамках Меморандуму про загальні принципи співпраці з Міністерством економіки, торгівлі та сільського господарства України для реалізації державної програми підтримки сільгоспвиробників.

У 2020-му році РАДАБАНК запропонував своїм клієнтам вклад у цінних металах. На початку поточного року АТ «АБ «РАДАБАНК» підключився до системи BLOOMBERG і зараз використовує її електронну платформу. Тепер клієнти Банку отримують якісніші послуги та кращі курси. А для власників елітних карток РАДАБАНК зробив можливим страхування на лікування захворювання на коронавірус.

Урочисте нагородження переможців відбулося 28 жовтня 2020 року у Києві в IQ BUSINESS CENTER (вул. Болсуновська). Нагороду отримав Заступник Голови Правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Юрій Володимирович Бабаєв.

«2020-й — непростий рік, що впливає на всі сфери життя та банківський сектор у тому числі. Ми, як і раніше, прагнемо залишатися для своїх клієнтів партнером та вирішуємо усі їх фінансові питання, як тільки вони виникають. Одночасно не зупиняємося на розробці нових продуктів та сервісів, розширюємо мережу, тому дуже вдячні за визнання наших досягнень та раді отримати таку відзнаку», — зазначив Юрій Бабаєв.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.