Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК на DIGITAL Banking MODELS: Trend & Driver – 2022

21 Лютого 2022p.

17 лютого відбувся Міжнародний форум DIGITAL Banking MODELS: Trend & Driver – 2022, який зібрав найкращих експертів та спікерів для обміну українським та міжнародним досвідом у галузі діджиталізації банків та фінансових компаній. Захід став можливим завдяки зусиллям Міжнародного Фінансового Клубу «БАНКІРЪ» спільно з партнерами та членами клубу. Місія конференції – досвід та перспективи цифрової трансформації, а також зробити перехід до цифровізації ефективним та рентабельним.

РАДАБАНК, в особі Голови Правління Андрія Грігеля, також взяв участь у цьому масштабному заході.

Андрій Григель виступив із темою «Використання СЕД (система електронного документообігу) для вирішення повсякденних банківських завдань» та поділився практичним досвідом впровадження інноваційної low-code платформи для автоматизації бізнес-процесів та електронного документообігу в роботі банку. І, як результат, це найкраще рішення для цифровізації бізнесу, яке стало конкурентною перевагою банку.

Також на форумі розглядали моделі банків у 2022 році, процеси цифровізації банківських послуг, нові сервіси від Fintech, тенденції регуляторних цифрових банківських послуг в умовах пандемії та кібератаках сьогодні, практичні кейси та інноваційні підходи.

Цифровізація бізнесу показала себе лише з ефективного боку, що позитивно вплинуло на зростання портфеля корпоративного бізнесу за останні 6 місяців.

РАДАБАНК не просто обслуговує Клієнтів, а допомагає знаходити найкращі та вигідні фінансові рішення.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.