Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК надає тендерні гарантії

28 Липня 2020p.

Тендерні гарантії — продукт РАДАБАНКУ, яким активно користуються партнери Банку, у тому числі й клієнти малого бізнесу. РАДАБАНК надає гарантії для участі в тендерах на електронних торговельних майданчиках ProZorro. Гарантії РАДАБАНК дають компаніям можливість брати участь і перемагати у тендерах на будівництво і ремонт доріг, інфраструктурних об’єктів, на поставку продукції в дитячі навчальні заклади, страхування об’єктів та багато іншого.

Переваги для клієнта роботи з тендерними гарантіями РАДАБАНК:

  • оформлення без застави та депозиту — кошти залишаються в обігу в компанії партнера Банку;
  • видача безпосередньо від банку без посередників — не потрібно розкривати інформацію третім особам;
  • оперативність — можливе оформлення тендерного забезпечення від 40 хвилин до декількох годин!

«Тендерні гарантії від РАДАБАНК — це якість. Наші досвідчені фахівці мають досвід роботи в сфері гарантій для держзакупівель. РАДАБАНК акредитований у багатьох підприємствах — організаторів тендеру, вони впевнені в нашій надійності й у виконанні нами взятих на себе зобов’язань. Ми знайомі з нюансами вимог до банківської гарантії у різних замовників», — розповідає Олена Гайдун, начальник Департаменту корпоративного бізнесу АТ« АБ «РАДАБАНК». — У разі вимог партнера забезпечення тендерної пропозиції може видаватися з покриттям грошовими коштами — розміщення суми гарантії на рахунку покриття або депозиті», — додала Олена Гайдун.

Детальніше про гарантії РАДАБАНК.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.