Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК: найпопулярніші вклади на строк до 6 місяців

05 Листопада 2019p.

Депозити традиційно вважаються найпопулярнішим способом збереження та примноження грошей. Про тренди, що намітилися на ринку депозитів, розповідає Олена Яценко, начальник департаменту роздрібного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».

Алена відзначила, що глобально на процентні ставки за депозитами впливають два фактори: облікова ставка НБУ та необхідність фінансової установи у ресурсній базі. Якщо НБУ й надалі продовжить  політику поступового зниження облікової ставки, це вплине і на зниження процентних ставок за депозитами.

«Для вкладників особливо важливими є стабільність та впевненість. В АТ «АБ «РАДАБАНК» спостерігається приріст депозитів», — розповідає Олена. Серед строкових депозитів найпопулярніші зараз вклади на строк до 6 місяців включно. Важливою для вкладників умовою є можливість скористатися сумою вкладу у терміновому порядку, у разі непередбачуваних обставин».

«Якщо хвилюєтеся, що збереження знеціняться, можна відкрити вклади у різних валютах»,— резюмує Олена Яценко.

 

За матеріалами Maanimo

https://maanimo.com/exclusive/142989-opros-bankov-depozity


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.