Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК отримав перемогу в конкурсі Казначейства з визначення банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ

18 Листопада 2020p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» отримав перемогу в конкурсі Державної казначейської служби України з визначення банків України, які залучатимуться до касового обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів з видачі готівки за чеками органів ДКСУ у 2021–2023 роках.

Взяти участь у конкурсі могли ті банки України, які на підставі банківської ліцензії надають послуги з видачі готівки за чеками та ведення банківських рахунків юридичних осіб, подали конкурсну пропозицію для участі в конкурсі відповідно до Умов проведення конкурсу та документи, що підтверджують кваліфікацію Банку:

  • має ліцензію Національного банку України на надання послуг, які замовляються Замовником;
  • володіє всіма фінансовими, технічними та виробничими можливостями, необхідними для надання послуг;
  • відповідає іншим кваліфікаційним вимогам щодо забезпечення стабільної діяльності та своєчасного виконання зобов’язань перед своїми вкладниками, які встановлюються Умовами проведення конкурсу.

Учасник, який брав участь у конкурсі, також повинен був продемонструвати, що має досвід обслуговування комплексних програм, проектів та контрактів для замовників з багаторівневою організацією.

Виграш у конкурсі надає РАДАБАНКУ право на касове обслуговування клієнтів з метою видачі готівки за чеками органів Державної казначейської служби у наступних містах присутності відділень Банку: Вінниця, Дніпро, Запоріжжя,  Київ, Львів, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький, а також Кривий Ріг та Новомосковськ. РАДАБАНК вперше взяв участь у такому конкурсі та отримав перемогу.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних клієнтів, так і для приватних клієнтів. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством. За підсумками першого півріччя 2020 р. прибуток Банку склав 3 млн 949 тис. грн., обсяг активів перевищив 2,2 млрд грн., обсяг залучених коштів фізичних і юридичних осіб — 1,5 млрд грн.

РАДАБАНК співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

У липні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА. Також у 2020 р. АТ «АБ «РАДАБАНК» увійшов у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком.

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. Банк увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.

Мережа налічує 29 точок продажу в 12 містах України та АТ «АБ «РАДАБАНК» планує збільшення кількості відділень.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.