Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК отримав прибуток у розмірі 28 млн грн

01 Лютого 2021p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» отримав  28 млн грн чистого прибутку* за результатами роботи у 2020 році.  При цьому загальний обсяг активів АТ «АБ «РАДАБАНК» зріс за рік більш ніж у півтора рази та досяг на 1 січня 2021 р. майже 2,9 млрд. грн. Портфель кредитів, наданих юридичним та фізичним особам досяг майже 1,3 млрд грн., що на 17% більше порівняно з аналогічною датою минулого року.

Приріст активів став можливим завдяки значному нарощуванню ресурсної бази Банку. З початку попереднього року загальний обсяг коштів клієнтів РАДАБАНКУ збільшився майже у 1,5 раза  — до більш ніж 2,1 млрд. грн. При цьому вклади юридичних осіб (поточні та строкові) зросли порівняно з минулим роком на 430,4 млн грн (58%) до майже 1,2 млрд грн. станом на 1 січня п.р. Банк має достатні показники капіталу та ліквідності.

«РАДАБАНК веде виважену політику у роботі з клієнтами, наші підходи є консервативними. Це й зіграло нам на руку для збереження позицій на ринку, — зазначив Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Андрій Валерійович Грігель на розширеній підсумковій нараді директорів за результатами роботи Банку у 2020 р., що відбулася минулого тижня у м. Дніпро.  — Ми хоч і переглянули свої підходи з організації роботи відділень, проте не відчули суттєвого погіршення якості кредитного портфелю. Ми продовжимо працювати на взаємовигідних з клієнтами умовах, удосконалимо  сервіси та фінансові продукти, щоб максимально відповідати вимогам часу та потребам клієнтів. Початок ери однозначних ставок за депозитами дає можливість запустити кредитування реального сектора економіки за економічно обгрунтованими відсотковими ставками. Крім того, програма уряду «5-7-9» також говорить про великі перспективи для українського малого і середнього бізнесу», — додав Андрій Грігель.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК« РАДАБАНК» заснований у 1993 році і працює на ринку як універсальний банк. Стратегія РАДАБАНКУ спрямована на розвиток бізнесу з урахуванням зовнішніх змін, споживчих звичок і попиту. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством.

РАДАБАНК отримав перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки.

АТ «АБ «РАДАБАНК» співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК працює у рамках підписаного Меморандуму про загальні принципи співробітництва з Міністерством економіки, торгівлі і сільського господарства України для реалізації державної програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

АТ «АБ «РАДАБАНК» регулярно отримує підтвердження довгострокового кредитного рейтингу Банку на рівні uaAA інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».

У 2020 р. АТ «АБ «РАДАБАНК» увійшов у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком. Банк входить у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua.

Мережа АТ «АБ «РАДАБАНК» складає 29 точок продажу у 12 містах України й у подальшому Банк планує розширення мережі.

 

*За попередніми неаудійованими даними


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.35 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.