Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК представив пакет «Нотаріальний» на Конгресі ріелторів

15 Жовтня 2020p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» взяв участь у Конгресі ріелторів Real Estate Market Place, який проходив у Дніпрі в БЦ «Кудашівський» за участю страхових компаній, агентів і брокерів, що працюють з угодами з нерухомості.

Олена Петрівна Острініна, начальник департаменту VIP-бізнесу РАДАБАНК, презентувала учасникам Конгресу пакет «Нотаріальний», розповіла про зручність пакета для угод з нерухомістю, проконсультувала в сфері фінансового моніторингу для крупних VIP-угод. Також Олена Петрівна розповіла про переваги RB24 для регулярних орендних платежів, відкриття та обслуговування рахунків нотаріуса, наявності надійних банківських сейфів у РАДАБАНК та ознайомила присутніх з іншими фінансовими продуктами.

 

АТ «АБ« РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ відповідно до законодавства. У липні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА. Також у 2020 р. РАДАБАНК увійшов у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», покращивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком.

РАДАБАНК надає своїм клієнтам ексклюзивні пропозиції, комфортний сервіс і свободу в повсякденному житті.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.