Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Вінницьке відділення №33 РАДАБАНК тимчасово призупинило свою роботу

13 Жовтня 2020p.

Шановні клієнти!

Вінницьке відділення №33 (вул. Артинова, 19) закрите до 26 жовтня 2020 р. Усі клієнти — юридичні та фізичні особи, що мають рахунки, відкриті у відділенні № 33, мають можливість дистанційного обслуговування за допомогою системи Клієнт-Банк та RB24.

Усі депозити зберігають свою чинність. Зобов’язання за ними банк виконує у повному обсязі. Продовжити депозит, відмовитися від автоматичного продовження або закрити депозит можна також через RB24 або 0 800 500 999 (дзвінки у межах України безкоштовні).

Платежі за всіма кредитами, відкритими в банку, обробляються та зараховуються у звичному режимі відповідно до поточних регламентів.

Звертаємо Вашу увагу, що усі безготівкові операції проводяться у стандартному режимі.

Якщо у Вас виникли питання чи складнощі, будь ласка, звертайтеся у Контакт-центр за телефоном 0 800 500 999 (дзвінки у межах України безкоштовні). Наші спеціалісти цілодобово будуть раді допомогти Вам у вирішенні питань.

 

RB24 — це можливість проведення банківські операції з комп’ютера, смартфона або планшета в будь-який час і в будь-якому місці.

В RB24 клієнти можуть здійснювати без обмежень перекази між картками РАДАБАНКУ та платежі з карток РАДАБАНКУ на картки інших українських банків.

В RB24 можна обмінювати до 700 тисяч гривень в еквіваленті на добу. Для онлайн-обміну у РАДАБАНКУ доступні гривні, долари США та євро. Курс обміну в мобільному додатку – вигідніший, ніж у касах банку. До того ж, електронний сервіс працює цілодобово та без вихідних. Щоб скористатись сервісом, достатньо лише відкрити рахунки в національній та іноземній валютах. Мінімальна сума операції обміну валют складає 10 дол. США. Тому купувати валюту на зручну для Вас суму та регулярно поповнювати свій вклад з поповненням або накопичувати валюту на рахунку — дуже вигідно. 

В RB24 можна оформити овердрафт на зарплатну картку. Для отримання ліміту 5 тис. грн достатньо лише подати заявку в RB24. Новим клієнтам овердрафт стає доступним відразу після першого зарахування зарплати, а існуючим клієнтам — майже миттєво після подачі заявки.

Крім того, в RB24 можна оплатити комунальні послуги та поповнити мобільний рахунок. Нещодавно в RB24 стала можлива активація нарахування відсотків на залишок. Достатньо лише у мобільному додатку натиснути кнопку «Активувати» на картці у головному меню RB24, а у веб-версії — кнопку «Активувати» на картці у меню «Картки».

А в жовтні 2020 р. РАДАБАНК реалізував нову функцію для власників сейфів: оформлення довіреності в RB24! Тепер довіреній особі достатньо звернутися у відділення Банку, де після перевірки документів він зможе користуватися сейфом.

Широкі можливості управління платіжними картками РАДАБАНКУ доступні для Android та IOS. Встановлюйте мобільний додаток RB24 просто зараз! Оплата за підключення та абонентське обслуговування відсутня.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.