Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК прийняв участь у благодійному вечорі «Вірус креативності»

04 Грудня 2020p.

Олена Острініна, керівник VIP-banking РАДАБАНКУ, виступила з презентацією про майбутнє бізнес-систем на заході «Вірус креативності», організованому Благодійним фондом «Карітас Донецьк» 3 грудня. Олена впевнена, що майбутнє за інтеграцією і кооперацією.

«Культуру благодійності потрібно прищеплювати з дитинства. Діти повинні відчувати захищеність, а батьки — показувати їм, що благодійність — це основа основ», — зазначила Олена Острініна. — Капітал — це не тільки гроші. Посмішка дитини, яка отримала подарунок, безцінна так само, як і можливість порадувати людину з інвалідністю», — додала Олена.

У «Вірусі креативності» взяли участь держслужбовці, представники бізнесу для популяризації прагнень робити добро. «Вірус креативності» — захід, на якому зібрались разом кращі спікери Дніпра, щоб навчити гостей події включати режим креативності й творчості. Усі зібрані кошти підуть на допомогу дітям.

Захід проходив у м. Дніпро, вул. М. Грушевського, 4а (LUSTRE).

 

БФ «Карітас Донецьк» працює у Дніпрі з 2015 року. З тих пір він щорічно бере участь у святкуванні Дня Святого Миколая, збираючи кошти для дітей, які особливо потребують допомоги. Незважаючи на кризу і пандемію, діти чекають подарунків, свята і дива  цього року. БФ «Карітас Донецьк» допомагає дітям, що потрапили у складні життєві обставини, і організовує для них додаткове навчання, гуртки. Цією роботою охоплено понад тисячу дітей. Також фонд піклується про самотніх літніх людей. В рамках проекту «Опіка вдома» медсестри допомагають їм за місцем проживання.

РАДАБАНК — соціально відповідальний бізнес. На базі Банку безкоштовно працює виставка «Історія грошового обігу», яку можуть відвідати учні шкіл та вихованці дитячих будинків.

РАДАБАНК також підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей і молоді зокрема. Вперше інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні» виступив в січні 2020 р., а в вересні 2020 р., коли стартував VI Конкурс для студентів вищих навчальних закладів в рамках цього соціального проекту, знову до нього приєднався. РАДАБАНК також бере участь у Тижнях кар’єри Дніпровського Державного аграрно-економічного університету, який проводить заклад.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.