Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК продовжує надання допомоги та підтримку в боротьбі за вільну Україну

18 Липня 2022p.

145-й день війни росії проти України. 145 днів українці мужньо виборюють право на життя, свободу та незалежність.

10 мужніх чоловіків – співробітники РАДАБАНКу, боронять наші кордони на передовій, та ми постійно піклуємося про них своєчасно надаючи допомогу та підтримку.

Поки наші воїни стоять на захисті нашої держави, РАДАБАНК тримає фінансову оборону та підтримує, як наших мужніх захисників, так і українців, які опинилися в скрутному становищі через російську агресію.

З самого початку перераховано власних коштів акціонерів та співробітників банку понад 3 млн гривень на потреби Збройних сил України. Безпосередньо банком на благодійність для ЗСУ перераховано близько 850 тис грн.

Таким чином на потреби ЗСУ було придбано та передано:

  • Автомобілів – 2 шт.;
  • Військові дальноміри – 1200 м;
  • Коліматорний приціл та тепловізорний монокуляр;
  • Нейростимулятор Stimuplex HNS 12 + голки;
  • Розвантажки – плитоноски для військових.
  • Бензопилу та комплекти автономних сонячних станцій.

Також РАДАБАНКом було перераховано понад 600 тис грн до Благодійної Організації «Зростай в родині» та 100 тис грн до Благодійної Організації «Вірний завжди».

Власними силами та за підтримки банку, Віталій Лесик, начальник харківського відділення РАДАБАНКу, вивіз з небезпечних місць Харківщини близько сотні жінок, дітей, людей похилого віку та мешканців дитячого будинку. Харків’яни, яким довелося покинути власні домівки через активні бойові дії, знайшли прихисток на базі відпочинку в Дніпропетровській області, де силами співробітників РАДАБАНКу їм було надане повноцінне харчування, одяг, засоби власної гігієни тощо.

Окремими подяками від військових частин за допомогу ЗСУ було відзначено Тетяну Ігорівну Городницьку та Віталія Лесика.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.