Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК продовжує партнерство у соціальному проекті «Scholarship в Україні»

16 Вересня 2020p.

Стартував VI Конкурс для студентів закладів вищої освіти в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні», що є платформою для саморозвитку та самовдосконалення української молоді.

У конкурсі можуть брати участь студенти 2-5 курсів вищих навчальних закладів України денної та заочної форми навчання, які отримують освіту на контракті та на бюджеті. Факультет та професійний напрямок не має значення.  Щоб стати учасником конкурсу, треба написати аналітичну статтю, опублікувати її на сайті свого навчального закладу й надіслати на електронну скриньку організаторів grant@scholarship.in.ua.

Дізнатися тему та подати заявку можна на сайті проекту  https://scholarship.in.ua/

РАДАБАНК є інформаційним партнером проекту. Олена Острініна, начальник департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» та сертифікований бізнес-коуч, наголошує, що цей проект — підтримка національного інтелекту. «Талановита молодь — це наше майбутнє. Мене вражає високий рівень і неймовірні ідеї для стартапів від учасників. Завдяки таким проектам ми маємо можливість придивитися до тих, кого потім запросимо працювати до нас. Моя порада: не лише якісно готуйте матеріали та презентацію, а й проживайте свій текст, адже цікавість — це бензин для життя!», — відзначила Олена.

 

РАДАБАНК підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей та молоді зокрема. Вперше інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні» виступив у січні 2020 р.

У березні РАДАБАНК взяв участь у Тижні кар’єри Дніпровського Державного аграрно-економічного університету (ДДАЕУ), що проводить заклад, у травні — у вебінарі «Тенденції кредитування 2020» на запрошення  Media Scientific HUB.

РАДАБАНК співпрацює з Університетом митної справи та фінансів, зокрема у вересні уклав договір про виконання науково-дослідних робіт з валідації моделей оцінки ризиків.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.