Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК продовжує працювати з молоддю

15 Вересня 2020p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» уклав договір з Університетом митної справи та фінансів (УМСФ) про виконання науково-дослідних робіт з валідації моделей оцінки ризиків. Договір було підписано на нараді, що відбулася 10 вересня за участі Голови Правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Андрія Грігеля та ректора УМСФ Дмитра Бочарова, а також фахівців та керівництва банку та університету.

На нараді обговорювалося питання розвитку співпраці між університетом і банком. Впровадження системних наукових досліджень для вирішення актуальних проблем банківської справи сприяє поширенню найкращої світової практики ризик-менеджменту і сучасних інформаційних технологій серед банків України. У свою чергу, опрацювання науковцями конкретних кейсів створює підґрунтя для подальших досліджень та визначення актуальних тем науково-дослідних робіт.

Банк підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей і молоді зокрема. У січні 2020 р. РАДАБАНК виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні», у березні взяв участь у Тижні кар’єри Дніпровського Державного аграрно-економічного університету (ДДАЕУ), що проводить заклад, а в травні — у вебінарі «Тенденції кредитування 2020» на запрошення Media Scientific HUB.

РАДАБАНК й раніше співпрацював з Університетом митної справи та фінансів, зокрема у червні 2020 р. Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК» разом з директором Регіонального центру інноваційного розвитку банківської системи УМСФ Оленою Заруцькою взяв участь у прямому ефірі телеканалу «Відкритий», на якому говорили про те, як банки працювали в умовах карантинних обмежень, захищаючи своїх працівників та переорієнтовуючи свою роботу.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.65 46.35
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.