Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК провів підсумкову нараду за результатами першої половини 2021 року

27 Липня 2021p.

23-24 липня АТ «АБ «РАДАБАНК» провів розширену нараду директорів за результатами роботи Банку першого півріччя. Були підбиті підсумки роботи бізнесів та обговорювались плани розвитку на другу половину 2021 року.

Станом на 1 червня 2021 року РАДАБАНК входить до «50 провідних банків України» та займає 21 місце в рейтингу за версією журналу «Фінансовий клуб», що на 4 позиції вище, ніж минулого року. У квітні 2021 року РАДАБАНК увійшов у ТОП-3 номінації «Аграрний банк» за версією журналу «БІЗНЕС». Та як один з лідерів банківського ринку в цій галузі, ми пропонуємо найвигідніші пропозиції для агропромислового комплексу, що й представили на виставці «АГРО-2021» у червні в м. Київ.

Мережа Банку на цей час нараховує 30 відділень по всій території України. Лише з початку року було відкрито два нових відділення у м. Харків та м. Львів.

Приріст кредитного портфеля фізичних осіб за першу половину поточного року склав 43%. Особливо вагомий приріст за овердрафтами – 47% та заставним кредитуванням – 72%. До кінця поточного року Банк планує спрямувати увагу на покращення показників за іпотечним та автокредитуванням.

У галузі VIP-банкінгу спостерігається динаміка підвищеного попиту клієнтів до інвестування. Депозити стають менш актуальними у зв’язку зі значними змінами у цьому сегменті та падінням ставок. Тому до кінця року планується активний розвиток напрямку торгівлі ОВДП, вихід на ринок іноземних цінних паперів та підвищення попиту на інвестування у дорогоцінні метали. Також у серпні РАДАБАНК відкриває великий депозитарій в м. Київ, що збільшить дохід від оренди індивідуальних банківських сейфів.

Департаментом корпоративного бізнесу у 1 кварталі було проведено акцію «Welcome в РАДАБАНК» за результатами якої до обслуговування було залучено 149 нових клієнтів. Депозитні програми від РАДАБАНКУ постійно займають лідируючі позиції в рейтингах серед найбільших банків України. Окрім цього у березні 2021 року РАДАБАНК долучився до державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» та активно розвиває роботу в цій сфері й залучає нових Клієнтів малого та середнього бізнесу.

Загалом Банк продемонстрував зріст всіх показників, що підтверджує ефективність обраної бізнес-моделі та реалізацію обраної стратегії.

«Банк має достатні показники капіталу та ліквідності, продовжує нарощувати портфель Клієнтів роздрібного та корпоративного бізнесів відповідно до затвердженої стратегії. Фокус уваги на друге півріччя заплановано направити на залучення нових контрактів за зовнішньоекономічною діяльністю, підвищення кількості документарних операцій, зокрема видачу банківських гарантій, та просування нового депозитного продукту для юридичних осіб депозит “Динамічний”», – резюмував Андрій Грігель, Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК».

Окрім обговорення результатів першої половини та планування розвитку у другій частині 2021 року, команда РАДАБАНКУ взяла участь у тімбілдінгу. Зокрема зіграли в «Мафію» та влаштували змагання з перегонів на квадроциклах. Такі заходи спрямовані на підвищення командного духу та збільшують ефективність роботи Банку в цілому.

АТ «АБ «РАДАБАНК» – Працюємо для Вас з 1993 року.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.