Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК виділив грант на модернізацію STL-Центру в Дніпрі

28 Липня 2021p.

РАДАБАНК бере участь у благодійності та підтримує освітні проєкти, оскільки для нас є важливою соціальна відповідальність. Давати людям впевненість та робити їх життя комфортнішим, допомагати реалізувати їх прагнення та мрії – це місія й важлива роль Банку. Діти та молодь – наше майбутнє, у яке варто робити вагомі внески вже сьогодні. РАДАБАНК допомагає створювати суспільство, в якому кожна особистість буде відповідальною, фінансово грамотною та високо мотивованою.

Вже довгі роки РАДАБАНК підтримує дружні партнерські відносини з STL-Центром у м. Дніпро. Зацікавленість у становленні покоління успішних лідерів і відповідальне відношення до виховання сучасної молоді посприяло участі Банку в реалізації проєкту реконструкції та модернізації Центру. Грант від РАДАБАНКУ на оновлення STL-Центру в КДЦ «Менора» – це внесок у майбутнє сучасних дітей та підлітків.

АТ «АБ «РАДАБАНК» – Працюємо для Вас з 1993 року.

 

Благодійна організація «БФ «Шиурей Тора Любавич» (STL) – лідер неформального вивчення єврейських традицій в Україні та за її межами. Фонд був створений у 2002 році та поєднує у собі 6 освітніх проєктів для дітей та молоді. Організація налічує вже більш ніж 1000 студентів.

РАДАБАНК приймає участь у заходах з фінансової грамотності дітей та молоді. У січні 2020 р. вперше виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проєкту «Scholarship в Україні». У 2021 році відбувся вже 3-й конкурс поспіль, який підтримав РАДАБАНК.

РАДАБАНК співпрацює з Університетом митної справи та фінансів. Зокрема у червні 2021 року РАДАБАНК, як постійний партнер Університету в заходах впровадження фінансової грамотності, долучився до відкриття експозиції «Валюти та монети країн світу» в будівлі фінансового факультету.

РАДАБАНК приймає участь у благодійних заходах. Зокрема в червні 2021 р. пройшов благодійний вечор авторської поезії Олени Острініної, начальника департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК»метою якого був збір коштів на користь підопічної Благодійного Фонду «Kiddo».


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.