Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК проводитиме повторну ідентифікацію клієнтів дистанційно!

02 Квітня 2020p.

РАДАБАНК проводитиме обов’язкову повторну ідентифікацію клієнтів фізичних осіб — KYC (know your client) — дистанційно, без відвідування Банку.

«Зазвичай процес повторної ідентифікації  клієнтів передбачає фізичну присутність клієнта у відділенні Банку. Задля убезпечення своїх клієнтів РАДАБАНК зробив можливим проведення такої процедури дистанційно — через свій дистанційний канал обслуговування RB24, — коментує   начальник операційного департаменту АТ «АБ «РАДАБАНК» Надія Ященко. — Після тестування ми запускаємо таку ідентифікацію вже на масового клієнта»,  — додала Надія.

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У лютому 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». РАДАБАНК виконує усі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством.

RB24 — це можливість здійснювати банківські операції з комп’ютера, смартфона або планшета в будь-який час і в будь-якому місці. З RB24 Ви можете здійснювати майже усі банківські операції: бачити свої рахунки, депозити, кредити, додаткові картки та управляти своїми картками — блокувати, розблоковувати, встановлювати ліміти. Ви можете отримувати виписки за своїми картками, рахунками, депозитами та кредитами; здійснювати перекази коштів між своїми картками та рахунками; переводити кошти зі своїх карток та рахунків на картки та рахунки інших клієнтів Банку; оплачувати рахунки за житло, воду, тепло, електроенергію, телефонний зв’язок, виконувати інші комунальні платежі; оплачувати доступ до інтернету, кабельного та супутникового телебачення; поповнювати рахунки абонентів мобільного зв’язку; здійснювати валютообмінні операції (купівля валюти) та багато інших операцій.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.