Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Вклад у РАДАБАНКУ «Ось Вам!!! на строк» — у ТОП-10 депозитів у євро

03 Квітня 2020p.

Вклад «Ось Вам!!! на строк»  — у ТОП-10 вигідних вкладів у євро строком на 3 місяці серед 30 найбільших українських банків, за результатами дослідження аналітиків сайту Prostobank.ua. У дослідження взяли участь усі депозити, з будь-якою виплатою процентів і незалежно від можливості поповнення чи часткового зняття з вкладу.

Нагадуємо Вам, що розмістити кошти на депозит можна не виходячи з дома, користуючись дистанційним каналом обслуговування RB24.

 

RB24 — це можливість здійснювати банківські операції з комп’ютера, смартфона або планшета в будь-який час і в будь-якому місці. З RB24 Ви можете здійснювати майже усі банківські операції: бачити свої рахунки, депозити, кредити, додаткові картки та управляти своїми картками — блокувати, розблоковувати, встановлювати ліміти. Ви можете отримувати виписки за своїми картками, рахунками, депозитами та кредитами; здійснювати перекази коштів між своїми картками та рахунками; переводити кошти зі своїх карток та рахунків на картки та рахунки інших клієнтів Банку; оплачувати рахунки за житло, воду, тепло, електроенергію, телефонний зв’язок, виконувати інші комунальні платежі; оплачувати доступ до інтернету, кабельного та супутникового телебачення; поповнювати рахунки абонентів мобільного зв’язку; здійснювати валютообмінні операції (купівля валюти) та багато інших операцій.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.