Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК відкрив кредитну лінію ТОВ «ЄВРОБУД ПЛЮС»

20 Серпня 2019p.

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» надало  Товариству з обмеженою відповідальністю «ЄВРОБУД ПЛЮС» кредитні кошти у рамках підписаної угоди про відкриття кредитної лінії. Фінансові ресурси були спрямовані на придбання техніки для будівництва об’їзної дороги Лозова та частково на будівництво асфальтного заводу.

ТОВ «ЄВРОБУД ПЛЮС» є партнером РАДАБАНК з 2017 р.  Банк надає низку фінансових послуг, зокрема кредитування для придбання техніки. Завдяки співпраці з АТ «АБ «РАДАБАНК», ТОВ «ЄВРОБУД ПЛЮС» не лише поповнює оборотні кошти підприємства, а й інвестує у техніку для будівництва заводів. Банківські гарантії, які надає РАДАБАНК, забезпечують підприємству можливість перемагати у тендерах.

«Наш банк інвестує у бізнес, фокусуючись на співпраці з компаніями, які зарекомендували себе ефективними учасниками ринку й сумлінними партнерами, — зазначила Олена Гайдун, начальник департаменту корпоративного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».  —  Сьогодні ми пропонуємо підприємствам вигідні програми кредитування та цільові партнерські кредитні програми. Підписання цієї угоди підтверджує нашу готовність фінансувати ефективні підприємства з бездоганною репутацією, однією з яких і є ТОВ «ЄВРОБУД ПЛЮС». Це важлива подія з точки зору розвитку співпраці з українськими компаніями у напрямку покращення основних артерій країни — доріг. Відкриття нового асфальтного заводу — це вагоме досягнення партнерів. Ми вітаємо ТОВ «ЄВРОБУД ПЛЮС» з цим досягненням та бажаємо нових угод та висот», — додала Олена Гайдун.

Більш детально про пропозиції РАДАБАНК для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті Банку

Слідкуйте за нашими новинами на сайті Банку та у соціальній мережі Facebook

 

Довідка.

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У липні 2019 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».

ТОВ «ЄВРОБУД ПЛЮС» спеціалізується на комплексному наданні послуг у галузі дорожнього будівництва, ремонт та реконструкції доріг на території України; благоустрою територій: автостоянок, територій підприємств, майданчиків, складів, токів, ангарів тощо; асфальтуванні всередині приміщень і у важкодоступних місцях; земляних роботах; влаштування основ будь-якого типу та ін.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.