Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК виступив партнером конкурсу для талановитих студентів «Scholarship в Україні»

04 Серпня 2021p.

Нещодавно відбувся фінал VII конкурсу для здобувачів освіти бакалаврату та магістратури “Scholarship в Україні”. РАДАБАНК підтримує соціальні та освітні програми, тому вже третій рік поспіль приймає участь в якості партнера проєкту.

Основна мета програми “Scholarship в Україні” полягає в заохоченні здібних українських студентів до розвитку та підвищенні фінансової грамотності серед молоді. А також показати, що знання здатні приносити прибуток вже зараз (до отримання диплому).

До складу журі фіналу увійшла Олена Острініна, начальник департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».

«Цього року була обрана складна тема «Сучасний розвиток фінансових ринків в Україні та світі: проблеми та перспективи розвитку фондового ринку та недержавного пенсійного страхування». Але учасники конкурсу дуже добре впорались із завданням. Ми пишаємося студентами, бажаємо їм успіху та творчого натхнення в написанні наукових робіт. А також і надалі здобувати та використовувати свої знання задля участі у грантових і стипендіальних програмах. Крім того, ми завжди раді надати робочі місця молодим спеціалістам», – зазначила Олена.

 

 

РАДАБАНК приймає участь у заходах з фінансової грамотності дітей та молоді. У січні 2020 р. вперше виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проєкту «Scholarship в Україні». У 2021 році відбувся вже 3-й конкурс поспіль, який підтримав РАДАБАНК.

РАДАБАНК співпрацює з Університетом митної справи та фінансів. Зокрема у червні 2021 року РАДАБАНК, як постійний партнер Університету в заходах впровадження фінансової грамотності, долучився до відкриття експозиції «Валюти та монети країн світу» в будівлі фінансового факультету.

РАДАБАНК приймає участь у благодійних заходах. Зокрема в червні 2021 р. пройшов благодійний вечір авторської поезії Олени Острініної, начальника департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК», метою якого був збір коштів на користь підопічної Благодійного Фонду «Kiddo». В липні 2021 року РАДАБАНК виділив грант на реконструкцію та модернізацію STL-Центру в м. Дніпро.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.