Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Сплачуйте безконтактно з Google Pay та Apple Pay картками від РАДАБАНКУ

03 Серпня 2021p.

Безконтактні платежі за допомогою смартфону стали невід’ємною частиною суспільного життя українців. Кількість токенізованих карток зростає, українці масово відмовляються від готівки та розраховуються за допомогою гаджетів. Через які сервіси сплачувати безконтактно власникам платіжних карток розповідає Тетяна Дегтярьова, начальник управління карткового бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».

«Так, дійсно, все більше українців обирають безконтактну оплату. І це помітно не тільки при аналізі статистики НБУ, а також і по свіжій статистиці Mastercard. Так, 49% українців готові повністю відмовитися від оплати готівкою протягом 2-5 років. А 37% опитаних обирають смартфон з NFC для регулярних сплат. NFC зіграла ключову роль у розвитку безконтактних платежів. І це не випадково. Успіх обумовлений тим, що технологія NFC надійна і проста», – зазначила Тетяна.

Нагадуємо, що всі картки, які емітує РАДАБАНК, можливо токенізувати в Google Pay та Apple Pay.

Сервіс Apple Pay – інструмент для оплати товарів і послуг смартфонами та годинниками, що працюють на операційній системі iOS. Щоб користуватися Apple Pay, не потрібно додатково завантажувати ніяких додатків. Досить просто додати картки до стандартного додатку Wallet в смартфоні.

Сервіс Google Pay призначений для смартфонів, які працюють на операційній системі Android. Щоб почати користуватись, треба завантажити додаток Google Pay з Play Market та додати картку.

Пам’ятайте, що безконтактна оплата гаджетами – один з найбезпечніших видів платежів. Під час оплати у такий спосіб дані Вашої картки не передаються. Номер платіжної картки замінюється токеном, який створюється для кожної оплати окремо. Його неможливо використати повторно для шахрайських цілей, тому конфіденційна інформація надійно захищена.

Як почати користуватись Apple Pay читайте тут.

Як почати користуватись Google Pay читайте тут.

Обрати свою картку від РАДАБАНКУ можна за посиланням.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.