Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК залучив рефінансування для підтримки економіки України

19 Травня 2020p.

РАДАБАНК залучив довгострокове рефінансування НБУ для кредитної підтримки економіки України. Банк отримав рефінансування під заставу облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП). Прийняття рішення про залучення коштів було зумовлено тим, що РАДАБАНК завжди бачив своїм завданням створення комфортних умов співпраці зі своїми клієнтами та розуміє, що багато з них зараз потребують підтримки.

«Сьогодні бізнес потребує фінресурсу для відновлення, а особливо агросектор, якому потрібні додаткові кошти для проведення посівної, — зазначила Тетяна Ісаєва, начальник фінансово-аналітичного управління АТ «АБ «РАДАБАНК», тому залучений ресурс буде спрямований на розвиток кредитної підтримки бізнесу».

Як повідомлялося раніше, задля здешевлення кредитів аграріям РАДАБАНК підписав Меморандум про загальні засади співробітництва з Міністерством економіки, торгівлі та сільського господарства України для реалізації державної програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників. Підписання Меморандуму — спільний крок Банку та держави зробити кредитні кошти більш доступними для українських сільгосппідприємств для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання.

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. Чистий прибуток банку за підсумками 2019 року склав 41,2 млн грн, що понад в 2 рази первищує аналогічний показник минулого року..

У квітні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА. Станом на 1 січня 2020 р. працює 29 відділень РАДАБАНКУ у 12-ти містах України. У 2020 році планується розширення мережі в Дніпрі та Києві зокрема.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.