Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

RB24: повний спектр банківських операцій у Вашому мобільному

16 Березня 2020p.

Шановні клієнти! РАДАБАНК працює у звичайному режимі та нагадує про можливість здійснення багатьох банківських операцій дистанційно, через свій онлайн-сервіс — RB24. Ви маєте багато переваг, бо RB24 працює цілодобово. Це означає, що усі картки, рахунки, депозити, кредити та виписки за ними доступні Вам у будь-який час доби, тому Ви можете:

  1. Здійснювати комунальні та всі інші необхідні платежі, не виходячи з дому.
  2. Керувати своїми картками — блокувати чи розблоковувати, встановлювати ліміти, тощо.
  3. Відкривати віртуальну картку у валюті на Ваш вибір — гривні, доларах США чи євро.
  4. Здійснювати перекази коштів між картками та рахунками будь-яких українських банків.
  5. Обмінювати валюту. Принагідно нагадуємо, що курс обміну через RB24 більш привабливий, ніж у відділеннях.

Також враховуючи рекомендації Всесвітньої організації здоров’я та Міністерства охорони здоров’я України, а також досвід інших країн світу, пропонуємо застосовувати заходи, які дозволять убезпечити себе під час операцій з готівкою та нагадуємо про необхідність дотримання таких правил:

  • ретельно мийте руки після застосування банкнот та монет, особливо перед вживанням їжі;
  • не торкайтеся обличчя (очей, носа, рота) після контакту з банкнотами та монетами;
  • дезінфікуйте платіжні картки, мобільні пристрої, ручки, за допомогою яких можуть проставлятися підписи на квитанціях, платіжних документах;
  • користуйтеся у транспорті безготівковою оплатою за допомогою платіжної або транспортної картки;
  • замовляйте і оплачуйте продукти та товари онлайн.

Як стало відомо, з метою зменшення ризиків поширення коронавірусу готівка, яку Національний банк України отримуватиме від банків, спочатку зберігатиметься у окремому сховищі впродовж  щонайменше 14 днів. Цей термін значно перевищує період виживання коронавірусу на поверхнях (від кількох годин до кількох діб згідно з наявними даними).

Лише після цього періоду зберігання здійснюватиметься обробка банкнот за допомогою спеціалізованих високошвидкісних машин. Банкноти, придатні для повернення у обіг, упаковуватимуться в пачки та термоусадкову плівку. На цьому етапі пачки банкнот у термоусадковій печі піддаються температурному шоку (160 градусів за Цельсієм), що теж сприятиме боротьбі із вірусом.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.