Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Що банки підготували на весну-2020 — експерт РАДАБАНК

13 Березня 2020p.

Незважаючи на те, що світову фінансову систему «лихоманить» з багатьох причин, і Україну це також не обійшло стороною, експерти кажуть, що банківська система у країні поки досить стабільна і рентабельна. Сергій Гнезділов, начальник департаменту по роботі на міжнародних ринках РАДАБАНКУ розповів, як будуть поводитися процентні ставки у найближчі три місяці, яких новинок очікувати, що буде з дешевими кредитами, і які тренди формуються на ринку фінпослуг цієї весни.

«Банківський ринок очікував би спокій, якби не вмішався коронавірус та падіння ціни на нафту, — відзначає Сергій Гнезділов. — А так як ми досить залежні від іноземних інвесторів, то спокій чи хаос на світових ринках вплинуть і на український ринок».

Начальник департаменту по роботі на міжнародних ринках РАДАБАНКУ прогнозує, що процентні ставки залежатимуть від рішення Національного банку України 12 березня по обліковій ставці. «З врахуванням кризи НБУ може залишити її на попередньому рівні, тоді зниження ставок на ринку призупиниться», — додав він. — Відносно дешеві кредити  банки вже готові видавати і видають Було вище 20%, тепер нижче».

Що  стосується ринку фінпослуг, то ми бачимо нові тренди — дистанційне обслуговування без відвідування відділень, і нові продукти з’являються практично лише у мобільних додатках.

 

За матеріалами Maanimo

https://maanimo.com/exclusive/143169-chto-banki-podgotovili-na-vesnu-2020-opros


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.