Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Щасливого Різдва! Срібна монета 28.28 г із зіркою всередині — в усіх відділеннях РАДАБАНК

23 Грудня 2019p.

Різдво — це казкова пора, коли весь світ завмирає в очікуванні  чуда. Очікуванню першої зірки передують довгі приготування, аби чарівні моменти, проведені у колі сім’ї, були незабутніми. Коли ми збираємося біля різдвяного стола, кожний з нас згадує, як це було у попередні роки.

Чудова святкова монета від Монетного двору Польщі збережене неповторні  миті Різдва і Нового року надовго. У цей урочистий час  ми оточуємо себе прекрасними предметами, щоб підкреслити особливий дух святкових днів. Хай ця чудова срібна монета з казковою стилістикою нагадує нам про щасливі моменти, проведені у колі близьких!

На монеті відчеканено яскравий нарядний різдвяний віночок, який традиційно прикрашає двері будинків напередодні цього казкового свята, а у внутрішній капсулі монети «плаває» позолочена срібна зірочка.

Цю та інші монети можна придбати у будь-якому відділенні  РАДАБАНК.

Також хочемо нагадати нашим клієнтам, що зараз РАДАБАНК проводить дві акції, під час проведення яких можна придбати монету з Мишкою зі знижкою 10%.

Згідно з умовами однієї акції, купивши монету «Посіпаки вітають з Новим роком» — Ви у подвійній вигоді: у Вас є подарок до новорічних свят і можете купити одну монету з символом 2020 року — Мишкою — на 10% дешевше! Акція діє до 17 січня 2020 р.

Деталі акції тут

 

Згідно з умовами другої акції, необхідно придбати одну з монет із зображенням Свинки у будь-якому відділенні РАДАБАНК або замовити її на сайті. Після такої покупки у Вас є можливість купить монету з Мишкою зі знижкою 10%. Акція дії до 4 лютого 2020 г.

Деталі акції тут

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України. Сьогодні купити монети можна в відділеннях Банку в 12 містах України — Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення  на сайті


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.