Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Що нового підготував РАДАБАНК до початку ділового сезону? – експерт банку

10 Вересня 2021p.

Стартував діловий сезон, а це означає, що банки встигли поповнити свої продуктові лінійки новими кредитними продуктами для фізичних осіб та підприємців. Чим буде дивувати та яку пропозицію підготував АТ «АБ «РАДАБАНК» для українців розповідає Дмитро Лаврушин, начальник розробки продуктів роздрібного бізнесу спеціально для Maanimo.

«Відкриття ринку землі дозволило українцям вільно продавати та купувати земельні ділянки сільськогосподарського призначення, а банки можуть їм допомогти здійснювати такі угоди. Тому до початку ділового сезону РАДАБАНК підготував новий продукт кредитування на купівлю землі сільськогосподарського призначення», – розповів Дмитро.

Згідно законодавства до 1 січня 2024 року придбати земельні ділянки можуть тільки фізичні особи. У власності покупця, з урахуванням придбаної землі, може бути не більш ніж 100 гектарів земельних ділянок.

«Банк пропонує покупцеві земельної ділянки вигідні умови кредитування на достатньо довгий строк – 7 років. Для фізичних осіб-інвесторів даний продукт відкриє нові можливості, а для банку –  розширить можливості діючих кредитних програм», – резюмував Дмитро Лаврушин.

Детальніше про умови кредитування на купівлю землі сільськогосподарського призначення тут.

За матеріалами Maanimo.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.