Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Що таке технологія біометричної оплати покупок FacePay24 — експерт РАДАБАНК

23 Жовтня 2019p.

Технологія біометричної оплати FacePay — інноваційна розробка, що дає можливість проводити розрахунки не лише без платіжної картки, а й без смартфону і будь-якого іншого гаджету, що підтримує NFC-технологію.

Клієнт включає функцію у мобільному додатку Банку, робить три свої фотографії, що зберігаються не в системах Банку, а на серверах Amazon. І в подальшому збіг облич встановлюється на основі їхньої візуальної геометрії, у тому числі на залежностях між очима, носом, бровами, ротом та іншими характеристиками лиця.

«Технологія розпізнавання облич не нова, вона існує кілька десятків років, проте завдяки масовій діджиталізації лише зараз почала активно тестуватися й запроваджуватися. І не лише при оплаті товарів та услуг, а й в інших сферах життя: в охороні здоров’я та освіті, у криміналістиці і маркетингу, в готельному бізнесі та авіаперевезеннях, в соціальних мережах і месенджерах», — розповідає Тетяна Дегтярьова, начальник управління карткового бізнесу РАДАБАНК.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/internet_banking/stati/chto_soboy_predstavlyaet_tehnologiya_biometricheskoy_oplaty_pokupok_facepay24


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.