Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Сильні та незламні, ми волонтери – усі герої РАДАБАНКу

06 Лютого 2024p.

У світі, де кожен стикається з викликами й перешкодами, волонтерство стає справжньою підтримкою для тих, хто опинився у скрутній ситуації.

Це історія про тих, хто від початку повномасштабного вторгнення невпинно продовжує надавати допомогу військовим – про усіх нас. А також про тих, хто конкретними діями перетворює наші зусилля на реальні результати.

Ірина Сірик, начальник відділу адміністрування процесів АТ «АБ «РАДАБАНК», Олена Кириченко та В’ячеслав Тимошишин, представники АТ «АБ «РАДАБАНК», ініціювали волонтерську акцію на користь поранених, які перебувають на лікуванні в лікарні ім. І.І. Мечникова. Саме там зосереджена найбільша кількість поранених бійців, яких транспортують з усієї області.

Ми пишаємося співробітниками РАДАБАНКу, яких об'єднала ця ініціатива! Без Вашої допомоги було б неможливо досягнути таких вражаючих результатів. Саме завдяки Вам бійці отримали велику кількість необхідних товарів: від солодощів до гігієнічних засобів та харчових продуктів.

Доки триває війна, доки наші бійці потребують підтримки, доти ми будемо максимально докладати зусиль, щоб закривати їх нагальні потреби.

Долучайтеся разом із нами до цієї ініціативи щомісяця, оскільки тільки разом ми маємо змогу робити більше!

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.