Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

«Спостерігається позитивна динаміка обсягів кредитування клієнтів сегменту МСБ», — начальник департаменту корпоративного бізнесу РАДАБАНК Олена Гайдун

09 Жовтня 2019p.

РАДАБАНК значну увагу приділяє роботі з МСБ  та постійно вдосконалює свою продуктову лінійку. Кредитні заявки проходять  через розгляд попередньої заявки, що дозволяє клієнту отримати рішення з мінімальним пакетом документів. З кожним клієнтом Банк працює індивідуально: погашення вибудовуються з урахуванням сезонності та специфіки бізнесу.

«Зараз спостерігається позитивна динаміка обсягів кредитування клієнтів сегменту МСБ, при цьому відбувається зниження відсоткових ставок  на тлі зменшення облікової ставки НБУ та інфляції», — коментує начальник департаменту корпоративного бізнесу РАДАБАНК Олена Гайдун.

Олена зазначила, що найбільшим попитом у клієнтів користуються гарантійні операції та кредитування: кредитні лінії та овердрафти. Також популярні гарантії для участі у тендерах на електронних торговельних майданчиках, а у виробників та оптових продавців популярністю користується факторинг.

«В найближчому майбутньому обсяги кредитування збільшуватимуться, при цьому відсоткові ставки мають тенденцію до зниження», — додала начальник департаменту корпоративного бізнесу РАДАБАНК.

Нагадаємо, що з 1 жовтня  2019 р. клієнтам малого бізнесу РАДАБАНК став доступним  кредит «Обігові кошти на розвиток бізнесу».

 

За матеріалами журналу БІЗНЕС (вересень 2019 р.): https://business.ua/finances/6621-pidstaviti-pleche

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У липні 2019 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства.

АТ «АБ «РАДАБАНК» за результатами 8 міс. 2019 р. отримав прибуток 27 млн ​​грн., що на 122% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Отриманий прибуток РАДАБАНК планує направити на збільшення статутного капіталу згідно із графіком капіталізації, до розміру, не менш ніж 300 млн. грн., у строк до 11 липня 2020 року.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.