Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Срібна 5-грамова банкнота — в усіх відділеннях РАДАБАНК

12 Грудня 2019p.

Срібна 5-грамова банкнота-талісман Рік Миші — Year of the Mouse 2020 — в усіх відділеннях РАДАБАНК.

У народних казках миша часто буває наділена надзвичайною силою. Наприклад, ріпку змогли витягнути лише після того, як на допомогу поклали мишку. Мишка хвостиком розбиває золоте яйце, яке до неї ніхто не міг розбити.

Миша дає приріст. Молочний зуб, що випадає у дитини, кидали у вогонь, примовляючи: Мишко, мишко, на тобі кістяний зубок, а мені дай залізний! «Мишка, мишка, на тобі зуб костяний, дай нам корінний».

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України. Сьогодні купити монети можна в відділеннях Банку в 12 містах України — Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення  на сайті


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.