Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Стратегічна сесія РАДАБАНКу 2021 – фокус на досягнення поставлених цілей

26 Жовтня 2021p.

23 жовтня РАДАБАНК провів стратегічну сесію за участю Акціонерів та ТОП-менеджменту банку. Вочевидь, сьогодення диктує нам, що треба адаптуватися до нових реалій, бути гнучкими та нарощувати знання для подальшої реалізації довгострокових планів розвитку банку.

Для проведення стратегічної сесії був запрошений Савчук Володимир Павлович – професор програм Києво-Могилянської школи та Міжнародного інституту Бізнесу, доктор наук, партнер і провідний експерт компанії «Стратегічний партнер», консультант у галузі стратегічного управління та інвестиційного менеджменту.  Завдяки власному досвіду та можливості поглянути на бізнес-процеси банку під іншим кутом він розказав, які стратегічні проєкти розвивати надалі.

Всі учасники були поділені на 3 команди. Взаємодія між командами управлінців та всередині команд дали змогу отримати максимальний результат від аналітичних дискусій, мозкового штурму та зробили процес емоційним і творчим.

Дуже важливим є залучення ТОП-менеджменту до перетворень внутрішніх процесів банку саме у форматі стратегічної сесії. Адже це один з найефективніших засобів для аналізу будь-якої задачі:

  • Визначити стратегічні цілі РАДАБАНКу;
  • Вдосконалити бізнес-модель та адаптувати її під нові реалії;
  • Обрати пріоритетні напрямки руху;
  • Оновити процеси та організаційну структуру.

Процес вдосконалення нескінченний. Саме тому РАДАБАНК прагне бути кращим партнером та найнадійнішим гравцем фінансового ринку, підтримувати стабільність, вдосконалювати якість обслуговування та мати позитивний вплив як на Клієнтів, так і на колектив банку.

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних Клієнтів, так і для приватних Клієнтів. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством.

РАДАБАНК співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

У листопаді 2020 р. «РАДАБАНК» отримав перемогу в конкурсі Державної казначейської служби України з визначення банків України, які залучатимуться до касового обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів з видачі готівки за чеками органів ДКСУ у 2021–2023 роках.

РАДАБАНК в 2021 р. зайняв 21 місце рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 4 пункти в порівнянні з 2020 роком і на 10 пунктів у порівнянні з 2019 роком; у жовтні РАДАБАНК визнано банком з найбільшою динамікою росту згідно з результатами XII-го Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ-2020», організованого Міжнародним Фінансовим Клубом «БАНКИРЪ», а в жовтні 2021 р.  РАДАБАНК увійшов у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.