Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Що спричинило зниження ставок за автокредитами – експерт РАДАБАНКу

27 Жовтня 2021p.

В цьому році українські банки провели максимальне зниження ставок за автокредитами та в деяких випадках вони досягнули рекордних 0,01% річних, завдяки чому українці частіше стали купувати автівки в кредит. Які фактори сприяли падінню ставок за автокредитами, та чи варто очікувати ще більшого зниження найближчим часом розповідає Дмитро Лаврушин, начальник управління розробки продуктів роздрібного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» спеціально для Maanimo.

«Продажі нових автівок у 2021 році кожного місяця показують стабільний зріст та характеризуються рекордними цифрами. Зростання обумовлено не тільки відкладеним попитом у зв’язку з пандемією, але й спеціальними програмами партнерського кредитування певних марок авто», – відмічає Дмитро.

Саме завдяки спеціальним умовам партнерів-автодилерів ми маємо змогу спостерігати настільки низьку ставку.

«На сьогодні пропозиції банків з автокредитування більш доступні ніж за останній час. А з урахуванням зросту облікової ставки та вартості кредитних ресурсів подальше зниження відсоткових ставок за автокредитами малоймовірно», – резюмував Дмитро Лаврушин.

Щоб дізнатись як стати власником омріяного авто Вам треба лише звернутися до будь-якого з відділень РАДАБАНКу або заповнити форму на сайті. Наші менеджери зв’яжуться з Вами будь-яким зручним для Вас способом та проконсультують.

Детальніше про умови автокредитування від РАДАБАНКу читайте за посиланням.

За матеріалами Maanimo.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.