Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Твоя допомога – важливий інгредієнт. Підтримуйте донатом тих, хто цього потребує, з карткою Mastercard від РАДАБАНКу

21 Серпня 2023p.

На платформі єДопомога лише в декілька кліків ви можете забезпечити необхідним тих, хто цього потребує, а за свої донати карткою Mastercard® від РАДАБАНКу отримати унікальний подарунок.

20 найактивніших учасників виграють онлайн-майстер-клас із приготування борщу від кулінарного єДопоможця Євгена Клопотенка.
Саме завдяки старанням відомого українського шефа й волонтера борщ було додано до культурної спадщини ЮНЕСКО, і саме цей борщ ми готуватимемо на майстер-класі.

Переможці також отримають бокс-сет із необхідними інгредієнтами для приготування борщу та брендованим фартухом від шефа.

А крім того, щомісяця розігрується книжка з автографом Євгена.

Як допомогти?

  1. Пройдіть швидку реєстрацію на платформі єДопомога Волонтерська.
  2. Перейдіть до пункту «Допомогти швидко онлайн», виберіть заявку, на яку хочете відгукнутися, і зручну для вас суму допомоги.
  3. Оплатіть «Передплату єДопомога» карткою Mastercard від РАДАБАНКу.
  4. Отримайте шанс виграти майстер-клас із приготування борщу від Євгена Клопотенка або інші цікаві подарунки.

Що більше донатів, то більше шансів на виграш! Допомагати легко разом із Mastercard!

Деталі на donates.edopomoga.gov.ua

Акція діє з 11.08.2023 р. по 31.12.2023 р. включно на території України, крім тимчасово окупованих територій і територій, на яких органи державної влади України тимчасово не здійснюють своїх повноважень внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої 24 лютого 2022 року.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.