Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Успішна траєкторія зростання гривневих депозитів РАДАБАНКу: Мільярд гривень в депозитах!

18 Серпня 2023p.

Продовжуємо вражати своїх клієнтів та партнерів впевненим зростанням. З початку року РАДАБАНК продемонстрував інтенсивний ріст депозитного портфелю в гривні на 58,5 %. Це свідчить про високий рівень довіри, який клієнти виявляють до банку та його надійних фінансових послуг.

Наразі РАДАБАНКу довірили клієнти свої гривневі депозити на суму в 1 мільярд гривень. Це досягнення підкреслює впевнений курс банку на вдосконалення сервісу та задоволення потреб клієнтів.

“Наша місія полягає у забезпеченні фінансової стабільності та процвітання наших клієнтів. Ми вдячні за довіру, та зобов’язані продовжувати надавати їм переваги високоякісних банківських послуг”, – коментує Юрій Бабаєв, Заступник Голови Правління.

РАДАБАНК продовжує свій успішний шлях, показує стабільний ріст та підтверджує свою позицію серед найнадійніших банківських установ України.

Депозитні програми розроблені згідно з різними потребами клієнтів, тож оберіть свій депозит та приєднуйтесь до нас вже зараз!

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних клієнтів, так і для приватних клієнтів. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно із законодавством.

АТ «АБ «РАДАБАНК» співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК здобув перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки.

26 вересня 2022 року за підсумками тридцять сьомого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів» від РА «Стандарт-Рейтинг» РАДАБАНК увійшов у ТОП-10 банків з найнадійнішим рівнем депозитів. Також зазначено, що РАДАБАНК лідер рейтингу з соціальної відповідальності серед невеликих банків з українським приватним капіталом.

26 жовтня 2022 року РАДАБАНК визнано Банком №1 за депозитними програмами для населення в рамках XIV – Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2022».

У листопаді 2022 року РАДАБАНК вчергове увійшов у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua

9 січня 2023 року РАДАБАНК посів 20 сходинку рейтингу «25 ПРОВІДНИХ БАНКІВ УКРАЇНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ» за версією «Financial Club», поліпшивши свою позицію на 1 пункт у порівнянні з 2021-м роком, і на 5 пунктів порівняно з 2020-м.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.