Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Унікальні монети у РАДАБАНКу! Ексклюзивно в Україні

07 Жовтня 2021p.

РАДАБАНК пропонує Вам дещо унікальне, як єдиний в Україні дистриб’ютор найбільш ексклюзивних монет від провідних Монетних дворів світу. Пропонуємо Вам сьогодні дізнатись про екземпляри, які вже можна придбати в наших відділеннях, адже РАДАБАНК – єдиний представник серед банків України, який може Вам запропонувати ці монети.

Монети з ультрависоким рельєфом з серії «Велика п’ятірка Азії» – «Тигр» та «Буйвіл». Традиційно до «Великої п’ятірки» обирають знаменитих тварин континенту, яких здобути на полюванні у колоніальні часи вважалось престижним. Але найкращим засобом полювання на тварин «Великої п’ятірки» стало колекціонування монет з їх зображенням. Дизайн розроблений видатним художником та медальєром Бені Дебакером. Дивовижно високий рельєф та унікальність цих монет нікого не залишить байдужим.

Наступні екземпляри представлені Монетним двором Майєра: «Прометей» – срібна монета з серії «Міфологія» лише в 333 екземплярах на весь світ та «Вовк» з серії «Хижі мисливці» у 750 екземплярах. Обидві монети вагою 3 тройські унції, виконані у високому рельєфі та з новою особливою обробкою «під старовину», що створює враження майже справжньої присутності серед зображених подій на них.

«Дерево життя» – перша монета серії Dot Art, лімітованого тиражу, створена за унікальним дизайном з безлічі різноколірних крапок, що об’єднуються у візерунки та формують цілісне зображення. Дерево життя – знак поєднання земного та небесного світів, оберіг, який захистить власника та його сім’ю, наповнить позитивною енергетикою та зміцнить взаємовідносини в родині.

А якщо для Вас важливий баланс у житті, глибокі знання та мудрість, пропонуємо звернутись до традиційного вчення Китаю – Фен-шуй та придбати одразу п’ять символів даоської практики представлених у наборі «Небесні тварини Фен-шуй». Присутність цих символів у Вашому домі примножить добробут та захистить сім’ю.

Кожна з представлених монет не тільки вишукане доповнення колекції чи подарунок, а й вигідна інвестиція, адже всі вони випущені лімітованим тиражом, що підвищує їх колекційну вартість.

Монети можна придбати у відділеннях Банку в 12 містах України – Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення на сайті.

Поспішайте, монети в обмеженій кількості!

Ці та інші монети можна придбати тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.