Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК на REAL ESTATE MARKET PLACE від НАБ Дніпро

08 Жовтня 2021p.

Нова сучасність потребує нових рішень та форматів. Конференція, або форум – це дуже інформативно, але дещо у дусі консерватизму. А якщо зробити захід з нетворкінгу у форматі Business Speed Dating? Це нове та не заїжджене. У бізнес-середовищі дуже важливо отримати максимум корисних контактів та інформації за мінімальний проміжок часу.

РАДАБАНК і начальник департаменту приватного бізнесу Олена Острініна особисто, як постійний партнер НАБ Дніпро (Національна асоціація брокерів), долучилися до заходу REAL ESTATE MARKET PLACE. Захід, присвячений поєднанню учасників ринку нерухомості, пройшов у піцерії MODERNA у приємній атмосфері та у форматі Speed Dating (швидкі зустрічі). Кожному з партнерів було відведено 20 хвилин для презентації своїх послуг. Кожні 20 хвилин слухачі змінювались, тому за мінімальний проміжок часу до столиків з експертами завітали багато зацікавлених у розвитку рієлторів.

Спікери заходу – банки, страхові компанії, адвокати, рієлтори та брокери, ділилися знаннями у своїй професіональній сфері, відповідали на питання та у діалозі знаходили рішення нетипових ситуацій в роботі.

Олена Острініна, як керівник VIP-Banking РАДАБАНКу та сертифікований коуч Еріксоновського університету розповідала, яку роль відіграє банк у сфері нерухомості, які можливості відкриваються для рієлторів, що працюють у міцному зв’язку з банком. Наприклад, пакет «Нотаріальний» від РАДАБАНКу – найкращий пакет для угод з нерухомістю, оскільки надає повний спектр фінансового супроводу угод та найвищий сервіс. Супровідні послуги банку, такі як валютообмінні операції та індивідуальні сейфи також були представлені, адже вони можуть знадобитись у будь-який час, як покупцю, так і продавцю нерухомості.

Сьогодні рієлтор виконує не лише тільки функцію поєднання покупця та продавця, як було декілька років тому. Потреби клієнтів у високоякісному сервісі зростають і вони повинні отримати повний спектр послуг, що пов’язані з нерухомістю: страхування, юриспруденція, кредитування, валютні операції, зберігання та накопичення коштів та багато іншого. Саме тому НАБ Дніпро виконує на цьому ринку функцію поєднання всіх його учасників, а РАДАБАНК радий бути причетний до цього та бути в тренді подій цієї сфери.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.