Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Відбулися Річні загальні збори акціонерів АТ «АБ «РАДАБАНК»

27 Квітня 2020p.

24 квітня 2020 р. відбулися Річні загальні збори акціонерів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» за підсумками діяльності Банку у 2019 році. Збори відбулися за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 5.

На Зборах розглянули питання, внесені до порядку денного, зокрема звіт Правління та звіт Наглядової ради АТ «АБ «РАДАБАНК» за 2019 рік.

На Загальних зборах затвердили результати річної діяльності, фінансово-економічні показники та заходи АТ «АБ «РАДАБАНК» за результатами розгляду висновків аудиторської фірми за 2019 рік; затвердили річний звіт АТ «АБ «РАДАБАНК» за 2019 рік, складений згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності та визначили основні напрямки діяльності АТ «АБ «РАДАБАНК» на 2020 рік, такі як:

  • розширення спектру послуг із забезпеченням високої якості клієнтського сервісу;
  • взаємовигідне співробітництво з бюджетними організаціями, обслуговування зарплатних і соціальних виплат їх співробітникам;
  • збільшення обсягів активних операцій за рахунок інвестування у реальний сектор економіки;
  • участь у Державній програмі з підтримки фінансування малого бізнесу в Україні «Доступні кредити 5-7-9%»;
  • участь у спільних програмах з іншими банками-партнерами, у т.ч. у програмах кредитування.

Роботу Правління та роботу Наглядової ради АТ «АБ «РАДАБАНК» у звітному періоді визнано задовільною.

З усіма затвердженими рішеннями Загальних зборів акціонерів АТ «АБ «РАДАБАНК» можна буде ознайомитися у Протоколі, оприлюдненому на сайті Банку.

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У лютому 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.