Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Відео-консультація клієнта стала можлива на сайті РАДАБАНКУ!

22 Січня 2021p.

Коронакриза — це час для нових можливостей — вважають у РАДАБАНКУ, тому пропонують нові способи роботи з клієнтами, аби обслуговування для них було максимально комфортним, оперативним та ефективним. Відтепер консультувати клієнта можна навіть у режимі відео-конференції! Консультації можна отримати з теми кредитування, розміщення депозитів та розрахунково-касового обслуговування.

Як це працює:

  1. Клієнт заходить на сайт РАДАБАНКУ www.radabank.com.ua у розділ БІЗНЕСУ, обирає тему, що його цікавить: КРЕДИТИДЕПОЗИТИ чи РОЗРАХУНКОВО-КАСОВЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ, натискає «Замовити відео-консультацію» та вказує місто, ПІБ, номер телефону та логін Skype;
  2. Працівник Контакт-Центру Банку бачить заявку та у режимі реального часу направляє дзвінок на менеджера;
  3. Менеджер по скайпу зв’язується з клієнтом.

Переваги такого сервісу:

  • економія часу: не треба відвідувати відділення одночасно з можливістю отримати консультацію менеджера саме у той час, коли це знадобилося, не витрачаючи час на затори;
  • функціональність: можливість кільком співробітникам клієнта отримати консультацію та презентацію продуктів одночасно, в зручний час та у зручному форматі.

«Життя показало, що основною людською цінністю є час та здоров’я. РАДАБАНК турбується про своїх клієнтів та пропонує ще одну можливість безпечного та швидкого обслуговування», — коментує нову послугу Альона Гайдун, начальник департаменту корпоративного бізнесу та розробки продуктів АТ «АБ «РАДАБАНК». — І це не одне нововведення: на сайті РАДАБАНКУ стала можливою подача онлайн  заявки на овердрафт та можливість замовлення менеджера до себе в офіс», — додає Альона Гайдун.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК« РАДАБАНК» заснований у 1993 році і працює на ринку як універсальний банк. Стратегія РАДАБАНКУ спрямована на розвиток бізнесу з урахуванням зовнішніх змін, споживчих звичок і попиту. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством. Станом на 1 грудня 2020 р. прибуток Банку склав 22,9 млн грн; загальний обсяг активів АТ «АБ «РАДАБАНК» досяг 2,9 млрд. грн. (приріст за рік  — 57%); кошти клієнтів Банку склали 2,2 млрд. грн. (приріст за рік — 45%).

РАДАБАНК отримав перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки.

АТ «АБ «РАДАБАНК» співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК працює у рамках підписаного Меморандуму про загальні принципи співробітництва з Міністерством економіки, торгівлі і сільського господарства України для реалізації державної програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

АТ «АБ «РАДАБАНК» регулярно отримує підтвердження довгострокового кредитного рейтингу Банку на рівні uaAA інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».

У 2020 р. АТ «АБ «РАДАБАНК» увійшов у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком. Банк входить у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.35 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.