Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Відкриття рахунків 24/7 легко та швидко з RB24 від РАДАБАНКу

12 Жовтня 2021p.

Тепер у додатку RB24 від РАДАБАНКу з’явилася можливість відкриття поточних і карткових рахунків у режимі 24/7 для Клієнтів, які не є самозайнятими особами.

Що це означає для Клієнтів?

Це означає, що поточні рахунки фізичних осіб, карткові рахунки та рахунки RADAbox у будь-якій з доступних валют будуть відкриті одразу після подачі заявки, не прив’язуючись до операційного часу банку та режиму роботи відділень.

Отже, якщо Вам знадобиться віртуальна картка «Вільний Internet» для сплати авіаквитків або, наприклад, бажаної покупки в інтернеті, не треба чекати наступного операційного дня чи йти до відділення, достатньо відкрити додаток RB24 у смартфоні та подати заявку. Або, якщо Ви прийняли рішення примножити Ваш капітал, не відкладайте до понеділка. Відкривайте накопичувальний рахунок RADAbox до основного поточного рахунку та починайте відкладати кошти прямо зараз.

Контролюйте Ваші фінанси, відкривайте рахунки, отримуйте якісні банківські послуги онлайн у будь-якому куточку світу з мобільним додатком RB24.

РАДАБАНК постійно вдосконалює функціонал додатку RB24 задля комфорту Клієнтів та покращення якості обслуговування.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.