Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Отримайте компенсацію вартості сільгосптехніки та обладнання через РАДАБАНК

11 Жовтня 2021p.

РАДАБАНК підписав Меморандум з Мінагрополітики та в рамках програми «Фінансова підтримка сільгоспвиробників» надає кредити на придбання сільськогосподарської техніки та обладнання, а Держава компенсує 25%.

Лише у серпні 2021 року за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» спрямовано 146,4 млн гривень на компенсацію. Кошти отримають 925 сільгоспвиробників, які придбали 3044 одиниць техніки та обладнання.

Нагадуємо, що компенсація надається на техніку та обладнання вітчизняного виробництва юридичним особам та фізичним особам-підприємцям, основною діяльністю яких є постачання сільськогосподарських товарів, вироблених ними на власних або орендованих основних засобах.

Що треба зробити, щоб отримати часткову компенсацію через РАДАБАНК:

  1. Визначитись із необхідною технікою та обладнанням заводу-виробника, або його постачальника, що входить до вказаного Переліку;
  2. Здійснити оплату за техніку чи обладнання через РАДАБАНК;
  3. Подати до РАДАБАНКу заявки та підтвердні документи щодо їх придбання, а саме:
    • копію платіжного доручення або іншого платіжного документа, що підтверджує оплату;
    • акт приймання-передачі техніки та обладнання;
    • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та/або машини (якщо техніка підлягає обов’язковій державній або відомчій реєстрації);
    • дозвіл на розкриття банківської таємниці Міністерству аграрної політики та продовольства.

«Агровиробники прагнуть обладнати своє виробництво найсучаснішою технікою. Звичайно, сучасне оснащення – це й підвищення врожайності, і якісніша продукція, і розвиток цього бізнесу в цілому. Держава йде назустріч аграріям та допомагає таким чином підготуватися до нового сезону, оновивши техніку та інше устаткування», – відмічає Олена Гайдун, начальник департаменту корпоративного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».

Детальніше про умови отримання компенсації через РАДАБАНК за посиланням.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.